Cherif El-Ayouty skrev i gårsdagens Berlingske Tidende indlægget med ovenstående og ikke lidet fængende titel. Men magen til fornærmende og påståelig pip skal man lede længe efter. Ifølge Cherif El-Ayout lider kvinder som frivilligt bærer en Burka af en psykisk lidelse, og bør tilbydes øjeblikkelig behandling. Som da han fx. siger: “At bære burka er ikke en normal adfærd i dagens Danmark. Den er generende for og ildeset af en stor del af befolkningen, selvom vi ikke viser vores ubehag som følge af vores typiske danskhed. Det tavse ubehag blev bevist, da der viste sig et bredt ønske om at forbyde burkaen.”

Cherif El-Ayouty bevæger sig hermed ind afdelingen for påstulater på vegne af den danske befolkning. Og desværre læner han sin påstand op ad betegnelsen “Normal adfærd i dagens Danmark”

Jeg er af den overbevisning at mange af dette samfunds udfordringer, netop beror på en stor borgerlig bevægelse som vil normalisere og præge adfærd i en Dansk retning.  Man vil ensrette hen imod en danskhed, uden at kunne definere (og nogensinde vil kunne komme til det) en danskhed.

Burkasagen en en joke i dansk politik vil, brugt rigtigt af opositionen, blive enden til VK regeringen. Den er det perfekte bevis på en på alle måder forfejlet aflæsning af vælgerne, mediestrømmen og danskheden. Den danskhed man ih så gerne vil styre – og allerhelst ensrette!

Advertisements